26 October 1999 október 26-án
OPEN DAY  - C3 - NYÍLT NAP
OSTRANENIE 99 - Stephen KovatsLjudmila történetVuk CosicStratégiai és taktikai irányvonalak a kommunikáció mûvészetébenDarij Kreuh / Iztok Bajec: A jelenlét nyomvonalai
C3 - Kulturális és Kommunikációs Központ

Marko Peljhan
Stratégiai és taktikai irányvonalak a kommunikáció művészetében

Makrolab és Insular technológiák, valamint szélesebb körű vonatkozásaik:

A Makrolab önálló, moduláris kommunikációs környezet és élettér, amelyet kifogyhatatlan energiaforrások működtetnek (nap- és szélenergia). Hosszú ideig tartó, izolált környezetben való fennmaradásra készült, adott esetben szélsőséges természeti viszonyoknak is ellenáll.
A Makrolab saját kutatási és tapasztalati céllal rendelkezik. Az állomás különféle tudományos és technológiai logisztikai rendszerek kombinációjaként épült fel, ezek használatát vezeti be a művészet, kultúra területein.

Insular technológiák:
Egyetemes, nagy hatósugarú rádiózás nemzetközi hálózata: Az Insular technológiák mindenki által hozzáférhető, alacsony költségű, autonóm, decentralizált adat- és hangátvitelt, globális rádióhálózatot foglalnak magukba. Az Insular technológiák adatátviteli lehetőséget biztosíthatnak a már meglévő digitális/analóg hálózatok és telekommunikációs infrastruktúrák számára is. Az Insular technológiák hálózata az INSULAR TECHNOLOGIES CONSORTIUM nemzetközi non-profit testület kezdeményezése.

Budapesti Õszi Fesztivál 1999
az elõadásokhoz tolmácsolást biztosítunk
HOME - FÕOLDAL  in english