26 October 1999 október 26-án
OPEN DAY  - C3 - NYÍLT NAP
OSTRANENIE 99 - Stephen KovatsLjudmila történetVuk CosicStratégiai és taktikai irányvonalak a kommunikáció mûvészetébenDarij Kreuh / Iztok Bajec: A jelenlét nyomvonalai
C3 - Kulturális és Kommunikációs Központ

Ljudmila-történet - bemutatja Vuk Cosic

Ljudmila: Digitális média laboratórium, Ljubljana

Ljudmila a szlovén Nyitott Társadalom Intézet (Open Society Institut - Slovenia) kezdeményezésére létrejött, nyilvános média laboratórium, mely a hasonló helyi és nemzetközi szervezetekkel együttműködve dolgozik. Ljudmila az oktatás, a kutatás és egyéb tevékenységek alábbi formáit támogatja: Internet, digitális videóhasználat, elektronikus művészetek, digitális és analóg rádiózás, kommunikáció, hardware-gyártás.

Ljudmila folyamatos nyílt pályázati rendszert és vendégprogramot működtet, melyre helyi és nemzetközi projekteket, az új média, valamint más, kapcsolódó területeken tevékenykedű művészeket hív meg. A www.ljudmila.org szerver több mint 120 civil kezdeményezést, művészeti projektet, média tevékenységet bemutató honlapnak ad helyet. Ljudmila független, non-profit internet szolgáltató, jelenleg egy kábel nélküli független IP szolgáltatás kifejlesztésén dolgozik.

Budapesti Õszi Fesztivál 1999
az elõadásokhoz tolmácsolást biztosítunk
HOME - FÕOLDAL  in english