HOME  
NetAid C3 és a Netaid A Koncert ÉLÕ KÖZVETÍTÉS Szponzorok Technikai háttér


Cisco Systems
Cisco Systems, Inc.

http://www.cisco.com

Az internetes hálózatok terén vezető Cisco, a NetAid létrehozója irányítja a technikai csapatot és felelős a megosztott hálózati struktúra tervezéséért. A Cisco kezeli a weboldal szövegeit és az elektronikus levelezést San Jose-i központjából.

 

AKAMAI
Akamai Technologies, Inc.

http://www.akamai.com

Az Akamai a NetAid szponzoraként internetes tartalom-szolgáltató rendszerével a weboldal tartalmi részét szolgálja, az Akamai által a világ több mint 90 adatközpontjában felállított 1,200 hálózati szerveren keresztül.

 

UDNP
United Nations Development Programme / Az ENSZ Fejlesztési Programja

http://www.undp.org

Az UNDP feladata, hogy segítséget nyújtson a világ országainak a szegénység felszámolása, munkahelyek teremtése, a hosszú távú megélhetés, a nők jogainak érvényesítése, valamint a környezetvédelem érdekében indított programok tervezésében és kivitelezésében. E célok között is elsőrendű fontosságot tulajdonít a szegénység felszámolása érdekében létrehozott programoknak.

 

KPMG
KPGM International

http://www.kpmg.com

Az elektronikai tervezésben nemzetközi szinten vezető helyet elfoglaló KPMG a NetAid szponzora. Mindössze 90 nap alatt tervezte meg és készítette el a www.netaid.org weboldalt. A weboldalhoz kapcsolódó - adományokat, felajánlásokat kezelő - "eCommerce" rendszer kiépítése is a KPGM-nek köszönhető.

 

C3 SOROS Alapitvány
C3 Kulturális és Kommunikációs Központ  Soros Alapítvány, Hungary

http://www.c3.hu       http://www.soros.hu

 

NetAid C3 és a Netaid A Koncert ÉLÕ KÖZVETÍTÉS Szponzorok Technikai háttér