HOME  
NetAid C3 és a Netaid A Koncert ÉLÕ KÖZVETÍTÉS Szponzorok Technikai háttér


UDNP

http://www.undp.org

Az ENSZ Fejlesztési Programja keretében alapított NetAid honlap új fejezetet nyit a humanitárius és karitatív segítségnyújtásban.

 

NetAid

http://www.netaid.org

Miért jöttünk össze ma?

A NetAid rólunk szól, akik valami igazán új dolgot indítani gyűlünk össze ma. Sikeres viszont csupán akkor lehet a NetAid, ha együttműködünk a hálózaton és azon kívül, megosztva egymás között időnket, eszközeinket, jó ötleteinket. Mindenki közreműködésére számítunk.

NetAid Alapítvány

Első ízben történik meg a világon, hogy különböző földrészekről bárki bekapcsolódhat a hálózati eszme-és tapasztalatcserébe. A NetAid ezt a hatalmas bázist kívánja kiaknázni, és az Internetet közvetítőeszközként a társadalmi és gazdasági változás elősegítése érdekében hasznosítani.

A NetAid nem egyetlen napra szóló esemény. Hosszú távú célkitűzése, hogy kiépítsen egy olyan felelősen gondolkozó közösséget, akik azon munkálkodnak, hogy a rászorulók hozzájuthassanak alapvető életszükségleteihez, vagyis enni tudjanak, fedél legyen a fejük felett, jogi védelemben részesüljenek, emberi jogaikat gyakorolhassák, s orvosi ellátást kaphassanak. A NetAid köré gyűlt művészek és szponzorok eme új közösség kialakításán fáradoznak jóval azután is, hogy a mai koncert véget ért.

A mai nappal kezdődik, s a 2000. év szilveszteréig tart kampányunk, amellyel a rászorultakra szeretnénk felhívni a figyelmet, s a változásoknak elkötelezett virtuális közösséget kívánunk építeni.

Álljon mellénk Ön is.

 

NetAid C3 és a Netaid A Koncert ÉLÕ KÖZVETÍTÉS Szponzorok Technikai háttér