Budapesti Õszi Fesztivál C3
október 19. október 20. október 28.
                 

Nyílt nap a C3-ban
1998 október 19. 10.00-21.00

PROGRAM:
10.00 Kapunyitás minden érdeklõdõ látogató elõtt
15.00 Sajtó tájékoztató a C3 aktuális projektjeirõl és terveirõl,
a WebTerminál bemutatása
16.00 SCRIPTA bemutató
17.00 Milos Vojtechovsky, prágai kurátor bemutatja a csehországi Plasy Metamédia Központot és Milos Sejnnel közös, készülõ Naturae c. CD-rom projektjét.
18.00 Termin: Andre Smirnov elõadása a moszkvai Termin központról (s az ott készült legújabb audiovizuális és színházi munkákról), Lev Terminrõl (Leon Theremin) és találmányairól valamint az orosz futurizmus hangmûvészetérõl.

WebTerminál                      Theremin

 

háló.ma
1998 október október 20. 19.00 óra

az iNteRNeTTo és a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központ szervezésében

„Mûvészet az Interneten kétféleképpen szokott megjelenni: más mûfajban készült mûvek dokumentációjaként (hívjuk ezeket másolatnak), vagy úgynevezett hálózati mûvekként, melyeknek anyaga a net (hívjuk ezeket eredetinek). Az ilyen projektek számára a háló realitása ugyanolyan környezet, mint mondjuk egy festménykiállítás számára a galéria falának színe vagy fényképviszonyai. Mindemellett e projektek tematikailag vagy megjelenésben igen széles spektrumban mozoghatnak (a játékos provokatív dekonstukrciótól a történetmesélésen át az identitás-tervezésig). Ami mindegyikre egyaránt jellemzõ, az a forma és a tartalom radikális egysége."

C3

+ + + +

„Ha már nem elég a családi fotóalbum, a webre pakolt bookmark, a születtem, iskolába jártam, kedvenc ételem, ha szeretnénk az xxx-warez-mp3 korszakon túl is látni, ha nem Top 100-ra, Elit 1000-re, kattintásra, vagy marketing gépzetre vagyunk kíváncsiak. Ha elvesztünk a káoszban és belefulladtunk az információtengerbe. Ha...
A magyarnet néhány értékes, érdekes és eredeti kezdeményezésérõl szeretnénk beszámolni. Lapok, amelyek nagyon ott vannak. Legyen szó operációs rendszer okán szervezõdõ virtuális közösségrõl - Magyar Linux Felhasználók -, kódtörésre szövetkezett rendszergazdákról - STB+ Team Hungary -, vagy éppen hivatalos és kalózrádiókat gyûjtögetõ, médiadokumentátor Hullámvadászról. A civil kezdeményezések mellett pedig a www.valasztas.hu, a nagyon kemény dió. Nemcsak a honlapok, de készítõik is a vendégeink lesznek, kulisszatitkok, rendszerek, sikerek, kudarcok, örömök, bánatok, minden ami a http és a levelezõlisták mögött."

iNteRNeTTo


 
Tranzittér
1998 október 28, szerda, 18 óra, Auditórium

Gerhardt Andrées elõadása a C3-ban


 
 


C3   

Fôoldal    English    Mûhelyek    Események    Gyûjtemény    Keresés   

C3 © 1998