2011. máj. 31.  
Fallout 3 magyarítás

Bassman befejezte a Fallout 3 és minden DLC-jének magyarítását! Ezzel a fordítás megkapta az 1.0-ás verziószámot.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy a munkának vége, mivel még van egy kiküszöbölésre váró ismert hiba a broken Steellel kapcsolatban, illetve Bassman folyamatosan fogad észrevételeket a fordításban talált hibákkal kapcsolatban.
Aki szeretné kipróbálni a játékot teljes magyar pompájában, és/vagy egy kis teszteléssel szeretne részt venni a fordítás tökéletesre csiszolásában, az kattintson erre a linkre. Részletek és tudnivalók odaát. 2011. ápr. 17.  
Fallout Tactics magyarítás

Bacter nevű támogatónktól kaptunk egy új alapokon nyugvó videófeliratozó megoldást a Fallout Tacticshoz. Az új alkalmazás stabilabbnak tűnik és karcsúbb is, mint a korábbiak.
A csomag beszerezhető a letöltési oldalról. Minden tudnivaló megtalálható a csomagban lévő txt fájlban.
Aki tudja, tesztelje! Várjuk a visszajelzéseket a vonatkozó fórumban. 2010. dec. 03.  
Fallout 3 magyarítás

Bassman végzett az Anchorage című DLC fordításával.
Tudnivalók és a letölthető fájl a letöltési oldalon. 2010. okt. 07.  
Fallout 3 magyarítás

Bassman Fallout 3 fordítása megérett az első kiadásra. A 0.90-es verziót letölthetitek a balra látható Fallout 3 szövegre vagy ide kattintva.
A csomagban egy teljes egészében Bassman által fordított Fallout 3 alapjátékot és öt kiegészítőt találtok. Ezek közül egyelőre kettő van teljesen lefordítva, a Point Lookout és a The Pitt címűek.
Ha bármilyen hibát találtok, legyen az le nem fordított vagy félrefordított szöveg, magyartalanság, elgépelés, írásjel-hiba, össze nem illés vagy bármi, akkor a cid kukac t-online.hu emailcímre küldjetek róla screenshotot, esetleg javítási javaslatot.
További információkért olvassátok el a letöltési oldalon található leaírást vagy a csomagban mellékelt Readme.txt fájlt! 2010. jan. 01.  
S.M.Ú.É.K.

Sugárzástól mentes új évet kívánunk minden Fallout rajongónak!

Túl vagyunk a Fallout 3 GOTY megjelenésén, de idén is lehet miért izgulni, hiszen az Obsidian készíti a New Vegas című művet, ami visszakalauzol minket a nyugati partra, ahol minden kezdődött.
Emellett számíthattok Bassman Fallout 3 magyarítására is valamikor az év vége felé, mely stílusban követi a korábbi magyarításainkat.Katt, ha e-mailt akarsz írni nekünk!
Hír archívum: 2008 , 2007 , 2006 , 2005 , 2004 , 2003 , 2002