bezárás | ×

bezárás | ×

C3  
C3 FŐOLDAL :: C3 INFO :: C3 GYŰJTEMÉNY :: C3 ESEMÉNYEK :: C3 KIADVÁNYOK :: C3 KERESÉS
C³ INFO
info(at)c3(dot)hu IN ENGLISH
ALAPÍTÓK & TÁMOGATÓK :: HAZAI ÉS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK :: PROJEKTEK

 

 

C³ Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

1146 Budapest, Hermina út 22.
Tel: (+36 1) 4887070,
E-mail: info(at)c3(dot)hu

 

Mi a C³?

A C³ Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány célja az új tudományos – technológiai eredmények, felfedezések kulturális alkalmazásának, kreatív használatának, innovatív művészeti lehetőségeinek kutatása, fejlesztése, támogatása; új projektek létrehozása, művészeti, tudományos, kommunikációs, oktatási és kulturális programok kezdeményezése, megvalósítása és támogatása.

A C³ Kulturális és Kommunikációs Központ mindenki számára nyitott, non-profit intézmény, amely a kommunikációval, kultúrával és a nyílt társadalommal kapcsolatos kísérletezés és fejlesztés terepe, segítve mindenekelőtt a művészeti, tudományos és technikai szféra találkozásait és kooperációját.

 

 

Céljainak megfelelően a C³ Alapítvány az alábbi feladatokat látja el:

  • Helyet és alkalmat biztosít az érdekmentes információcsere, a médiakultúrával kapcsolatos dialógus számára, és ezek eredményeit hozzáférhetővé teszi a nagyközönség előtt
  • Olyan nívós művészeti és interdiszciplináris projekteket támogat, amelyek saját eszközparkja, infrastruktúrája segítségével megvalósíthatóak.
  • Magyarázza, értelmezi és terjeszti a létrehozott pozitív példákat nagyobb rendezvények, kiállítások, konferenciák kezdeményezésével, hagyományos és elektronikus kiadványok, kutatási jelentések, beszámolók és periodikák különféle médiumok használatával történő kiadása által, valamint szakirányú dokumentáció, archívum és médiatár fenntartásával.
  • Különböző szintű oktatási programok indításával és működtetésével terjeszti a digitális kultúra megjelenése, az információs társadalom működése által megkívánt új ismereteket.
  • Az új kommunikációs technológiák iránt nyitott stratégiája értelmében folyamatosan fejleszti tartalmi és technikai kondícióit, törekszik a felhasználás vagy akár az alapkutatás szintjén új eredmények létrehozására.
  • Non-profit karakteréből adódóan lehetőség szerint hálózati hozzáférést, publikációs lehetőséget biztosít más közhasznú, illetve céljaiban a C³ Alapítványhoz hasonló intézményeknek, szervezeteknek.

 

C3 FŐOLDAL :: C3 INFO :: C3 GYŰJTEMÉNY :: C3 ESEMÉNYEK :: C3 KIADVÁNYOK :: C3 KERESÉS