Ki/mikor?

 szerző:
Verocs
veroccs@freemail.hu

[forrás : zablist]

megjelent a honlapon:
2001. december 21.

utolsó módosítás:
2002. február 08. 18:13:20

 

Kapcsolódó
anyagok


Gyerekfesztivál - Levél az új csoportoknak

 

Kapcsolódó
linkek

nincs

 

Gyerekfesztivál - Levél a résztvevő csoportoknak

Kedves mindenki, aki szeretne csoportot hozni a 2002-es Gyerekfesztiválra!

Elnézést, hogy csak most, de sok volt még a bizonytalanság (helyszín, időpont, stb.) a Fesztivál körül. A lényeg: ez most egy olyan levél, amit odaadhattok olyan csoportoknak, akik már voltak Fesztiválon, vagy tudják már, hogy kik is vagyunk, ugyanis ebben  a levélben nincs bemutatkozás vagy ilyesmi. Olyan levél is lesz, amit "elsőbálozó" csoportoknak lehet adni, arra a két ünnep közöttig várni
kell még, bocsi!
Legyetek ügyesek, szerezzetek sok csoportot!
Várok még csoportkísérőket is!

Verocs

Kedves régi és új csoporttagok, csoportvezetők!

Vannak dolgok, amik nem, vagy csak alig változnak. Ilyen a tavaszi szünet is, ami mindig van, csak mindig máskor. Hogy mást ne mondjak, 2002-ben is lesz!

És hogy ez miért érdekes? Mert 2002-ben is lesz Gyerekfesztivál! Amit persze most is a Zabhegyező Gyerekanimátorok Egyesülete rendez.

Remélem, emlékeztek még arra, hogy a Gyerekfesztivál a tavaszi szünet egyik legnagyobb, országos, emellett, külföldiekkel is tarkított gyerekrendezvénye.

2001-ben kb. 450 gyerek és kb.40 csoportvezető vett részt a programunkon, szerintünk mindenki élvezte. Az ő szórakozásukat 150 rendező biztosította. 2002-ben is ennyi, ha nem több résztvevőre számítunk, ami azonban

változás, érdekesség, az az, hogy tervezzük külföldi, nem magyar csoportok részvételét is: érdeklődött a Sopronban velünk mulató német csoport, valamint szóba jött egy finn csoport esetleges részvétele is.

Ami miatt kereslek Titeket:

Szeretnénk, ha részt vennétek a mostani, sorrendben immáron a XI. Gyerekfesztiválon! Ti már nagyjából tudjátok, hogy mire számíthattok, ezért a részletekkel most nem terhelnélek Benneteket.

Most az kellene, hogy egy előzetes, tájékoztató levelet küldjetek nekünk válaszként, hogy IGEN, tervezitek a részvételt most is, szeretnétek eljönni!

Amit már most lehet tudni:

A Gyerekfesztivál 2002. március 27. és márc. 31. között kerül megrendezésre.

Helyszíne Budapest, de nem biztos, hogy a régi iskolában, a Kontyfában leszünk

Részvételi díj: magyarországi csoportoknak: 6.500,- Ft/fő

határon túli magyar csoportoknak: 5.500,- Ft/fő

Mint általában mindig, a szállások most is a környező iskolákban lesznek, polifoam matracokon, hálózsákokban.

Most is keresünk szponzorokat, nézzetek körül Ti is, hátha valamelyik vállalat pont a Ti részvételi díjatokat szeretné kifizetni!

Ez most még csak egy tájékoztató levél, a részletekről később, de Ti már úgyis rutinos fesztiválosoknak számítotok! Így arra kérünk Titeket, hogy január végéig írjatok nekünk, hogy IGEN, szeretnétek most is jönni a Fesztiválra, tervezitek a részvételt!

Várjuk a leveleiteket és utólag is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindannyiótoknak a rendezőség nevében!

Mikolovits Veronika

Verocs

A cím, ahová a leveleiteket várjuk:

MIKOLOVITS VERONIKA
1033 BUDAPEST, HUSZTI ÚT 39. FSZT. 1.
Tel.: 06-20-9-123-018
e-mail: veroccs@freemail.hu