Szolnok, Somogyi B. u. 1. (Postacím: 5001 Szolnok, Pf. 32.) Telefon, fax: 56/422-429 * E-Mail: szolif@c3.hu

Heló mütyürkék ! A szolnoki Ifjúsági Iroda honlapját, hon meg nem lapját látogattátok meg. És ez nem véletlen?! Egészen rövid történeti visszapillantás: 1988. április 29-én nyílt meg az Iroda, majd az évek során három költözködés következett. Így most, amikor a vénségesen vén munkatársainkkal kitekintünk az ablakon a szolnoki BV (Büntetésvégrehajtási Intézet) szomorú rácsos ablakai kacsintanak vissza cinkosan, mint akik sejthetnek a jövonkrol valamit... (de ez már nem a történeti visszatekintés.)


Néha igen, néha meg nem, aszerint, hogy hogyan alakul a környékbeli kocsmák nyitva tartása és milyen mértékben szomjaztunk meg... Nagyjából azért: hétfőtől-péntekig 13 és 18 óra között mindig találsz itt valakit.


Szolgáltatásaink.... (is vannak, ha éppen olyan kedvünk adódik - ez azonban elég ritka eset.) Nem is nagyon emlékszik ilyesmire közülünk senki. Ha mégis rémlene valami emlékfoszlány, akkor kiderülne, hogy azért akad itt néhány apróság...


Az ám! Ha teljesen elzsibbadt az a bizonyos alsóbbik fertály, akkor szervezünk ezt + azt..., nem is ritkán, sot, lassan már egészen patinás programokat, sorozatokat is...

FILMTÖRTÉNETI SOROZAT
TÖRTÉNELMI DIÁKSZABADEGYETEM
III. ETNOZENEI ÉS FOLKROCK FESZTIVÁL
filmKOCKÁZATOS JÁTÉK (tavaszi filmklub)
KÉZMUHELY
KONCERTEK, EGYÉB PROGRAMOK


További apróságok:

Megalakulása óta tagjai vagyunk az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodák Országos Szövetségének, a HAYICO-nak. A többi irodáról és Web-oldalaikról is ott tájékozódhattok.

Aktív kapcsolatunk vagyon Szolnok németországi testvérvárosával, Reutlingennel, diákcsere, zenekarok cseréje, sör-kolbász-sör-virsli csere, csere-bere csere..., "bírjuk imádva terjeszetni" (vigyázat! súlyos magyartalanság!) az okos buksinak szóló mindennemu kultúrális javakat és médiákat.... (apropó: az AVANTGARD könyesbolt Szolnokon!)

Talán arról is hallottál már, hogy számos jó kis rockcsapat indult Szolnokról, állandóan felbukkan a garázsok mélyéről egy-egy jobb sorsra érdemes zenei alakulat. Most leginkább a DARK ROCK hazai numero unoja, az ÁRNYAK és a . Ez utóbbi hivatalos háló-csomópontja itt van éppen alig néhány hátéemelnyire. Támadj!

Egy szó, mint száz, ha Szolnokon jársz, kérdésed van, netán problémád, ne kerülj bennünket, szeretettel várunk!


Az Iroda INTERNET-jelenlétét a Soros Alapítvány embléma.támogatja.


Behálózva: 1997. október 31. * Frissítve: 98. feb. 13.
Designed by Bla Mash ´97-´98
- third attempt -