5004 Szolnok, Pf. 25.

Egy új név, egy új zenekar a Tisza partjáról, Szolnokról. A Rémkoppantók 1997 õszén léptek ki a fényre - bár igazi közegük az éjszakai sötétseg - bemutatkozó fellépésük az országos Marshall tehetségkutató verseny szolnoki elõdöntõjén volt, és igen hatásosra sikerült, hiszen a színvonalas mezõnybõl elsõként jutottak tovább a budapesti döntõre. A négy muzsikus a legkülönbözõbb irányokból érkezett, hogy közösen alkothassanak.

Az alapítótagok:

Bozsik Patrik - ének (ex-Nottingham, ex-Macbeth)

Kozombolisz Leonidász Péter - szintetizátor, vokál (ex-42)

Cserfalvi Zoltán - gitár (ex-Euphoria, ex-Macbeth)

Vincze Zoltán - dobok (ex-Tremens, ex-Árnyak)


A négy zenész az útkeresõ, újító jellegû hangzás mellett tört lándzsát, a kemény elektronikus alapok és a metal riffek sajátos egyvelegébõl születnek a dalok. Bár ebben a kezdeti stádiumban a dalszerzés, az arculat kialakítása, és az aktív stúdiómunka tölti ki a fiúk idejét, a '98-as év tavaszától már a debütáló mûsor is a színpadokra kerül. Addig is : 1997 legvégén megszületett az elsõ hangzóanyag a csapattól, rajta két dal, a és a (a címekre cincogva a szövegeket olvashatjátok). A kazettán, illetve cd-n is elkészült demo nem kerül forgalmazásra, (kizárólag promóciós célokat szolgál ) az érdeklõdõk az Interneten meghallgathaják. (Lásd a lap alját!)

(A felvételen közremûködtek: Bûvös láng kórus Szabó Zsolti, Barta"Jucó"Judit, Borzi Zoli, Monzinger Feri, Puskás "Pusi" Tibor * A felvétel a szolnoki " Denevér" stúdióban készült 1997 decemberében * Hangmérnök: Cserfalvi Zoltán * Külön köszönet: Pap Béla, Kulcsár Attila)


HA VIZUÁLIS ALKAT VAGY,
DÖRÖGJ IDE A VIRTUÁLIS 
PATKÁNYODDAL

LÉPJ BE A RÉMSÉGEK
ARCKÉPCSARNOKÁBA

... és most ! Megkíséreljük amit még nem csináltunk, két MP3-as fileban rögzítettük a nótákat, próbáljátok letölteni, vagy lehallgatni (winAmp), és ha nem megy adjatok nekünk tanácsot a szolif@.c3.hu címen, hadd okosodjunk!


Ezt az InteRÉMnet oldalt a szolnoki Ifjúsági Iroda jóvoltából rémkedte össze BLA MASH A fotók eredetijét Illyés Csaba, a CD-borító grafikáját Horváth Henrik készítette. Készült: 1998. ferbruár 13-án * Frissítve: még nagyon friss!