C3 - EU/EC Projektek  
C3 FŐOLDAL :: C3 INFO :: C3 GYŰJTEMÉNY :: C3 ESEMÉNYEK :: C3 KIADVÁNYOK :: C3 KERESÉS
EU/EC Projektek
inFO(at)c3(dot)hu IN ENGLISH
2015 –» Sound City Lab - Linz
2014 –» FILM Lab - Linz
2013 –» Game Lab - Linz
2010 –» FELFORGATÓ GYAKORLATOK
2009 –» GAMA :: bauhaus lab :: FELFORGATÓ GYAKORLATOK :: Pillanatgépek / Blickmaschinen
2008 –» GAMA
2007 –» V[R]M :: GAMA
2006 –» V[R]M
2005 –» SCALEX :: TROIA :: MAKING THINGS PUBLIC :: LIGHT / IMAGE / ILLUSION
2004 –» SCALEX :: TROIA
2003 –» MASTER CLASSES :: 404 :: SCALEX :: CODE ZEBRA

 


CODE ZEBRA

http://www.codezebra.net/

A Code Zebra projekt a Banff New Media Institute, Canada kezdeményezésére, a V2_ , the Netherlands, a C3 Alapítvány, Magyarország, a SmartLab, United Kingdom, az University of Turku, Finland, és a Future Physical Ltd, United Kingdom együttműködése révén, az EU Culture 2000 programjának támogatásával valósul meg. A projekt programozók, tudósok és művészek közreműködésével, Sara Diamond művészeti vezető irányításával realizálódik több fázisban. A C3 a Code Zebra OS, a projekt alapját képező hálózati szoftver fejlesztésében vesz részt.

Code Zebra OS

A Code Zebra OS adatbázis alapú, interaktív, komplex hálózati szoftver (chat-environment), mely valós idejű beszélgetéseket tesz lehetővé a hálózaton keresztül, a beszélgetéseket elemzi és ennek eredményét vizualizálja.

A vizualizáció elemei azok a többrésztvevős (multi-user) játékok, melyek közül hármat a C3 tervez és vitelez ki shockwave FOrmátumban. Az első augusztus-szeptember során készült el, november-december a második, február a harmadik játék kivitelezésének tervezett időszaka.

A projekt bemutatásra kerül 2003 februárban a Bio Tech fesztiválon Londonban és a DEAF fesztiválon Rotterdamban, amelyet márciusban az University of Turku által szervezett kétnapos szeminárium követ.

 

C3 FŐOLDAL :: C3 INFO :: C3 GYŰJTEMÉNY :: C3 ESEMÉNYEK :: C3 KIADVÁNYOK :: C3 KERESÉS