Ki/mikor?

 szerző:
Megyeri Erna
meger@freemail.hu
[forrás : zablist

megjelent a honlapon:
2003. február 17.

utolsó módosítás:
2003. február 17. 11:25:35

 

Kapcsolódó
anyagok


 

Kapcsolódó
linkek


 

Beszélgetés Káposztáról

Kedves Mindenki!

Szeretnék megosztani Veletek egy sokunk szerint égetően fontos problémát! Történt ugyanis, hogy a múlt héten találkoztunk néhányan, akiket komolyan foglalkoztat Káposzta, vagyis a Játszóház jövője (ez eddig még nem is lenne olyan nagy probléma). Csakhogy éppen arról beszélgettünk, hogy mi lenne, ha...
-ha a játszóház továbbra is a Zabhegyező GYAE berkein belül maradna, és működne. Ebben az esetben valójában minden maradna a régiben, ami éppen azért nem túl biztató, mert az egyesület jövője is bizonytalan.
-ha Káposzta fenntartója a továbbiakban a Gyerekparadicsom Alapítvány lenne. Sajnos ebből a szempontból nem sikerült világos képet festenünk a jövőről, hisz még nem tudhattuk mik az elképzelései Tóbiásnak, de jövő héten remélhetőleg ezek is kiderülnek.
-ha létrejönne egy teljesen önálló, legalábbis az előzőektől független szervezet, ami működtetné a játszót. Egyelőre ez a megoldás tűnik a legkevésbé megvalósíthatónak, és kedvezőnek.

Bár a beszélgetés során nem született egyöntetű döntés, a többség mégis azon az állásponton volt, hogy Káposztának természetesen ezután is működnie kell, és jövőjét tekintve elsősorban az ott dolgozók érdekeit kell figyelembe venni, s csak ezután Tóbiásét meg az egyesületét. Valószínűleg az egyesületnek bizonyos szinten megkönnyebbülést jelentene, ha továbbra nem ő működtetné a játszót, de azért bizonyos feltételekkel adná át másnak.

Akit továbbra is érdekel a téma, jöjjön el 20-án teázni...
Ja, és még valami: a programvezetői posztot Mariann március 15-ig látja el. Éppen ezért egyelőre ennek a feladatkörnek a betöltésére is meg kell találni a megfelelő személyt! Sok puszi mindenkinek!

Rna