Ki/mikor?

 szerző:
Verocs
veroccs@freemail.hu

[forrás : e-mail]

megjelent a honlapon:
2001. október 8.

utolsó módosítás:
2001. október 08. 17:44:38

 

 

Kapcsolódó
anyagok

nincs

 

Kapcsolódó
linkek

nincs

 

A Kapcsos Könyvről

Igen, újra lesz, már nem kell sokáig várni rá! A Közgyűlés beleegyezésével igyekszünk tovább bővíteni Egyesületünk lassan patinásnak mondható módszertani kiadványát, a Kapcsos Könyvet.

Hogy mivel? Tervezzük játékleírások közzétételét (köszönet a nyári egyesületi tábor játékrendszeres képzőseinek!), további dalok leírását gitárakkordokkal, szintén az egyesületi tábor emlékeire hagyatkozva kézműves technikák bemutatását, stb.

A stb. azt jelenti, hogy ötleteket várunk, hogy ezeken kívül miket szeretnétek látni eme nemes kiadványban!

Jöjjön a neheze: hogy mindez mikor? Reméljük, minél hamarabb! Bízunk benne, hogy még Szilveszter előtt lesz mit bekapcsolni mindenkinek. Úgy legyen! (Elárulom a titkos tervünket, aminek a megvalósításához is kellenének ötletek, főleg technikai jellegűek. Szeretnénk valahogyan Kapcsos Könyvben megjeleníthető formába önteni az egyesületi táncokat, hogy ne kelljen mindig Dominó vagy Nika ahhoz, hogy táncoljunk végre egy jót! De erről egyelőre senkinek egy szót se! Pszt!) (Még egy zárójel: bocs a kissé szárazabb stílusért, most fejeztem be egy pályázathoz tartozó szakmai értékelés leírását és ettől elment az életkedvem és a humorérzékem, bocsi!)

Házikó nevében is lejegyezte mindezt: Verocs