"A Jóga tudomány - test, az elme, a tudat és a lélek tudománya. A jóga a bölcsesség és a megismerés tanítása, melyet õsidõktõl fogva nagy jógik és risik adtak át az emberiségnek és bár földrajzi származási helye India, mégis univerzális, mindenütt érvényes, örök tudás.
A JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN egész egyszerûen azt jelenti: élni a jógát a mindennapokban. Ez a jógarendszer számos betegség megelõzését és gyógyítását segíti elõ és utat mutat a lelki egyensúly és harmónia eléréséhez. Segíti a tudat megtisztulását és magasabb szellemi síkokat nyit meg, amelyeken végül feltárul számunkra az igazi Önvalónkról való tudás. A jóga az emberi lét tökéletesítéséhez vezet."
A "Jóga a mindennapi életben" rendszer megalkotója, PARAMHANS SWAMI MAHESHWA-RANANDA indiai jógamester, a jóga õsi bölcsességét ötvözte a nyugati tudományok ismereteivel, megalkotva ezzel egy olyan rendszert, mely a jelenlegi rohanó világunkban is megállja a helyét, közelebb hozva, érthetõbbé téve a nyugati ember számára is a jóga õsi tanításait.
A Békéscsabai "Jóga a Mindennapi Életben" Egyesület ennek a rendszernek a tanításait ismerteti meg az emberekkel elõadások, bemutatók, oktatások, tanfolyamok, intenzív kurzusok, táborok, klubok keretében, világot átfogó szervezet részeként. Fõ tevékenységi köre a gyakorlati - testgyakorlatok (ászana), légzéstechnikák (pránajáma) - és szellemi - meditáció, jóga filozófia - oktatás.
Programjaira minden kedves érdeklõdõt szeretettel vár a Békéscsabai "Jóga a Mindennapi Életben" Egyesület .  

 5600 Békéscsaba, Áchim L. András ltp. 29. I/3 Telefon/fax: 66/323-616 

         Ez a honlap a  támogatásával jött létre.