Iszkaszentgyörgy Honlapja


A kastÚly

A lapokról: Iszkaszentgyörgy községnek szentelt lapok ezek, melyeken hamarosan megtalálható lesz egy rövid összefoglaló a falu történetéről, folyamatosan közöljük az Iszkaszentgyörgyi Hírlap anyagának online - de emellett teljes - változatát, beleértve a régebbi számokat is. Nemsokára a fényképek is elkészülnek, és felkerülhetnek kicsit színesebbé téve a most még elég 'száraz' és foghíjas oldalakat.

Az újság anyagának bevitelétől eltekintve minden szerkesztési munka Microsoft Notepad segítségével készült. Az oldalak elég sok JavaScript-alkalmazást tartalmaznak, tesztelésre kerültek Netscape 4.05 és 4.5, valamint Internet Explorer 4.0 alatt, és nem tartalmaznak olyan kódot, amit - elméletileg - a Netscape 3.03 ne tudna értelmezni. Ennek ellenére nem kizárt problémák felbukkanása e szovtver használata mellett sem. Így minden ilyen jellgû észrevételt örömmel fogadunk, a foghíjakért, nem mûködő linkekért pedig egyelőre elnézésüket kérjük.

Az Iszkaszentgyörgyi Hírlap online változata itt!

Get Communicator

Last modified: 1998. november 21. 14:15
Kis Gergely webmaster

Lap teteje

Az Iszkaszentgyörgyi Hírlap online verziójának elkészültét a Soros Alapítványon kívül a következő munkatársaink segítették (állandó munkatársként):

Kisné Szonn Ibolya - felelős szerkesztő
Gombosné Kis Edit - tudósító, 'Mûemlékeink' rovat szerkesztője
Szonda János - fotós
Varga László - 'Számtek' rovat
Borsos Tünde - gépíró
Tóth Béláné - címkép-grafika