1998. március - A Soros Alapítvány pályázatán elnyert Dial-up Internet elérést 1998. január 1-től lehetett használatba venni. Nekünk csak februárban sikerült a működő kapcsolatot felépíteni. Megkértem Botit, hogy ha van hozzá eszköze és lehetősége, tegyen fel egy nyitó oldalt a pályázattal járó honlap-helyre. Ez az az oldal.

1998. május - HTML-ujjgyakorlatként kicsit csinosítottam az oldalon. A fekete háttér megmaradt, de sikerült egy barlangosabb jellegűt (egy denevéres-mintázatút) készíteni. Az embléma is "más" lett ("A változatosság gyönyörködtet!"). Felkerültek a támogatók emblémái is, és már tényleges barlangos információhoz is "juttatott" az oldal - az MTSz BB honlapja által.

1998. szeptember - Megszületett az azóta is a honlap alapjául szolgáló "keretes" forma: fejléccel és bal oldali menü-oszloppal. A menük már tényleges információt is kínáltak, bár a legtöbb csak előzetes kedvcsináló listát tartalmazott. Két Évkönyv már olvasható volt, több barlangos honlapra is el lehetett jutni tőlünk és a barlangi-mentős oldal is csaknem végleges formában látható már.

1998. december - Bővültek az Évkönyvek (itt már összesen 5 van, ebből az egyik keretes és keretek nélküli változatban is látható), valamint számos dolgozat, beszámoló és kiadvány is olvasható lett. A híroldal már tényleges híreket tartalmazott (a Létrási házat is hirdettük már itt), felkerült az Alapszabály és egy bemutatkozó oldal, de a fő változás, hogy a Főlapon is és minden menüpont főoldalán is egy-egy számláló működött. A látogatási statisztika kiértékelése után a számlálók lekerültek a honlapról (a Főlap kivételével), azonban a továbbiakban a TOP100-zal figyeltettük az oldal forgalmát.

1999. december - Elsősorban az Évkönyvek és egyéb írások bővülése a jellemző, valamint felkerült az első fotógaléria (a Jáspis-barlangról). A Főlap számlálója mellett egy látogatási statisztikát készítő ingyenes szolgáltatóhoz is bejelentkeztünk.

2000. június - Minden bővült: tagjaink címei és honlapjai, mások barlangos oldalai, híreink, az információk a barlangi mentésről, és az Évkönyvek.

2001. június - A belső változás (a folyamatos bővülés) mellett a külső is megváltozott: a menüpontok egy-egy nagyméretű "nyomógomb"-ra kattintással lettek elérhetők. (Felkerült egy jelentős barlangos mű - Kordos László: Magyarország barlangjai c. könyvének általunk feldolgozott(!) HTML-változata.)

2001. december - A Javascript megjelenése a honlapon: a menü-gombok a kurzor áthaladásakor "átbillennek".

2002. december - Az "átbillenő" gombok szebb, nem "gomb", hanem "szöveg" jellegű megjelenésével, az oldal külalakja mutatósabbra változott.