Miért, hogyan


Felhívás
Hosszú távú feladataink

vissza

A MAGYAR CUKORBETEGEK ORSZÁGOS
SZÖVETSÉGE ¤ IFJÚSÁGI TAGOZAT


Miért, hogyan:

A Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének megalakulása óta hiányoztak a szervezett diabéteszesek közül az aktív korosztály képviselõi. Az elmúlt évben sikerült aktivizálni ezt a réteget is. A Szövetség elnöksége mindent megtesz annak érdekében, hogy e korosztály számára is megteremtse a mozgalomba való bekapcsolódás és az aktív tagság feltételeit. A tagozat vezetõinek és a Szövetség elnökségének is határozott szándéka, hogy minél jobban megismerjétek egymást, és minél több ismeret álljon rendelkezésetekre az állapototokkal kapcsolatban. Csatlakozzatok az Ifjúsági Tagozathoz, és segítsetek egymásnak!

a MACOSZ elnöksége

A tagozat munkájában résztvevõk küldetésként a következõket fogalmazták meg:

Ha fiatal vagy és inzulin függõ
nem kell, hogy cukor
beteg legyél!

Munkánk során, országos találkozók szervezésén keresztül össze szeretnénk ismertetni a hasonló korú cukorbetegeket, bennük igényt kelteni helyi csoportok, esetleg önálló szervezetek létrehozására, mûködtetésére.

A kijelölt út nagyon hosszú, és rögös. Reméljük lesz elég erõnk, ötletünk és kitartásunk céljaink megvalósításához. Ehhez a munkához elengedhetetlen támogatóink segítsége, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.

Az Ifúsági Tagozat

visszahome


Felhívás

A Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége, Ifjúsági Tagozata várja a 18 éven felüli cukorbeteg fiatalok jelentkezését. Szeretnénk minél több társunkat megismerni, tájékoztatni rendezvényeinkrõl, programjainkról. Szívesen vesszük azoknak a jelentkezését is akik nem akarnak résztvevõi lenni az eseményeknek, csak folyamatos információt szeretnének kapni tevékenységünkrõl. Írjátok meg neveteket, címeteket, diabetes gondozótok helyén túl igényeiteket, elvárásaitokat a tagozattal szemben.

Közremûködéseteket elõre is köszönjük.

visszahome


Hosszú távú feladataink:

Postacím: MACOSZ Ifjúsági Tagozat 1592 Budapest, Pf.: 552

visszahome


frisítve 1999. 01. 30.