Lélegzet
                    1998. november
 

A Levegõ Munkacsoport ülésein történt

Az alábbiakban a Levegõ Munkacsoport 1998. szeptember 4-i, 18-i és október 2-i üléseinek legfontosabb eseményeit foglaljuk össze.
   
 
 

Új elnök
a Magyar Közlekedési Klubnál
 

A Magyar Közlekedési Klub eddigi elnöke, Dr. Radó Dezsõ más elkötelezettségeire való tekintettel lemondott az MKK elnöki tisztérõl. Az MKK Elnöksége megköszönte Dr. Radó Dezsõnek az elmúlt években végzett értékes munkáját, hangsúlyozva, hogy továbbra is számít aktív közremûködésére. Az Elnökség 1998. szeptember 18-án egyhangúan Dr. Mészáros Pétert, a Budapesti Mûszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karának oktatóját választotta meg az MKK elnökévé. 

FELHÍVÁS 

Az utóbbi hónapok során megszaporodott teendõink miatt Lélegzet címû folyóiratunk borítékolása és postázása esetenként egyre több gondot jelent a számunkra, ezért azzal a felhívással fordulunk a lap olvasóihoz, a Levegõ Munkacsoport és tagszervezeteink aktivistáihoz, hogy jelentkezzen az, aki szükség esetén segíteni tudna nekünk a Lélegzet postázásával kapcsolatos teendõk ellátásában
Telefonhívásotokat ezzel kapcsolatban Rádics Tamás várja az irodánkban. 

Köszönjük
az egy százalékot!
 

Az APEH tájékoztatása szerint támogatóink összesen 611. 973 forintot juttattak a Magyar Közlekedési Klub részére személyi jövedelemadójuk 1 százalékából. A felajánlásokat ezúton is köszönjük! 
(Az szja egy százalékáról szóló törvény szerint az 1995-ben bejegyzett Levegõ Munkacsoport csak 1999-tõl lesz jogosult az egy százalékra.)
 

A Környezet- és Természetvédõ Szervezetek
Országos Találkozója
 

1999. április 2–4. között lesz
Hajdúböszörményben. 
Jelentkezési lapot 
a szervezõktõl lehet kérni: 
OT Szervezõ Bizottsága,
4221 Hajdúböszörmény, Pf. 125.