Lélegzet

                    1998. szeptember

Komposztálók figyelmébe!

1998. november 27-én, pénteken, a Kertészeti Egyetemen kerül sor a Komposztálók országos találkozójára, az Öko-Fórum Alapítvány rendezésében.

Az egész napos találkozó délelõttjén felkért szakemberek tartanak elõadásokat különféle témákban (pl. komposztálás egy biogazdálkodó szemével, egy önkormányzati komposzttelep mûködtetésének ismertetése, a mezõgazdasági hulladékok komposztálásának lehetõsége, a parkokban keletkezett hulladék komposztálása és problémái stb.). Délután tapasztalatcserére kerül sor. A találkozó ideje alatt a résztvevõk egy tablókból összeállított kiállításon mutatják meg eredményeiket.

A rendezõk szeretnének kiadni a találkozóra egy füzetet „Komposztálás Magyarországon 1998-ban" címmel, melyben a résztvevõk által készített, rövid (legfeljebb 2 oldal terjedelmû), esetleg fényképpel színesített beszámolókat gyûjtenék össze.

Sürgõsen várják azok jelentkezését, akik szívesen beszélnének eddigi munkájukról, részt vennének a kiállításon, illetve akik a kiadványhoz készítenének beszámolókat.

További felvilágosítás: Ökofórum Alaptvány, 1386 Budapest Pf. 986