és a "Hangos " megrendelhetõ

Elõfizetés

A Láncszem közvetlenül elõfizethetõ a Handicap Alapítvány bankszámlájára küldött befizetéssel. Elõfizetési díj fél évre 300 Ft, (2 példány). Az elõfizetési díj a postaköltséget nem tartalmazza.

A Beszélõ Láncszem kazettán rendelhetõ 200 forint per példány áron.

Handicap Alapítvány
10300002-20343435-70073285
Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

A csekkre pontosan kérjük ráírni a Megrendelõ nevét, címét és a megrendelt példányszámot 

Ebben az évben igyekszünk egyre több olvasóhoz eljuttatni lapunkat. A Láncszem iránt megnyilvánuló mind nagyobb érdeklõdés bátorít bennünket erre. A lap céljainak akkor tudunk igazán eleget tenni, ha mielõbb az egész ország területén nyilvánosan hozzáférhetõvé tesszük a Láncszemet. A rendelkezésünkre álló meglehetõsen szerény anyagi háttér csak a terjesztés fokozatos bõvítését teszi lehetõvé. Ennek ellenére ebben az évben határozottabban igyekszünk a hozzáférési lehetõségeket bõvíteni. A jövõben anyagi eszközeinket még hatékonyabban és takarékosabban igyekszünk felhasználni. Ezért arra kérünk minden kedves Olvasónkat, aki esetleg még eddig nem jelezte, de továbbra is igényt tart a Láncszem Magazinra, az igényelt példányokat minél hamarabb rendelje meg szerkesztõségünknél, mert a jövõben csak a megrendelt számokat tudjuk postai úton eljuttatni Olvasóinkhoz.

Mivel az országos hírlapterjesztés meglehetõsen költséges, ezért az Önök segítségét is kérve szeretnénk kialakítani országos terjesztõ hálózatunkat. Jó lenne minél több olyan nagy forgalmú helyen hozzáférhetõvé tenni a Láncszemet, ahol különbözõ korosztályú, érdeklõdési köru ember megfordul. Ehhez várjuk ötleteit, esetleg közremuködõ segítségét is.