Üdvözöljük a Hajdú-Bihar Megyei

Tűzoltóparancsnokság honlapján !

 

Az interneten való megjelenésünk célja az, hogy a rádión, tévén, és újságokon túl ezen az információs csatornán keresztül is eljuttassuk a tűzvédelmi tudnivalókat a lakossághoz - ezen belül az ifjúsághoz -, továbbá szeretnénk megismertetni a tűzoltóságot, mint szervezetet.

Honlapunkon tájékozódhat a megyei parancsnokságról, a megyénkben működő hivatásos önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltóságokról, tevékenységi körükről, illetékességi területükről, feladataikról és jogaikról, a tűzoltóság védőszentjéről, tűzesetek és műszaki mentések statisztikai adatairól, tűzvédelmi jogszabályokról, nemzetközi kapcsolatainkról.

Ha rendszeresen felkeresi web oldalunkat értesülhet közérdekű felhívásokról, pályázatokról, fontos tudnivalókról.

Természetesen ez a honlap kevés ahhoz, hogy múltunkat, jelenünket, a mindennapi életünket, küzdelmeinket és terveinket bemutassuk, de talán elég ahhoz, hogy figyelmét felkeltsük a téma és a tűzoltó hivatás iránt. Ha ennél többet szeretne tudni, kísérje figyelemmel a médiákat a megyében és annak határain túl is.

Köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével és várjuk a tűzvédelemhez kapcsólódó kérdéseit vagy bejelentéseit az e-mail címünkre: hajtuo@c3.hu

 

Debrecen, 1999. Agusztus 2.