2008. dec. 29.  
Fallout 3

Évzáró hírként két honlapot szeretnénk bemutatni, ahonnan olcsón beszerezhető az első három PC-s Fallout játék, azaz a Fallout 1, a Fallout 2 és a Fallout Tactics. Mindkét oldal letöltős megoldással dolgozik, azaz a pénz átutalása után szinte azonnal letölthetővé válnak a játékok, nincs posta és várakozás, igaz CD és díszes doboz sem.
Az első a hamvaiból feltámadt Interplay dedikált oldala, ahol 15 USD ellenében lehet mindhárom játékot egyszerre megszerezni.
A második pedig Good Old Games oldala, ahonnan egyesével szerezhetők be a játékok egyenként 6 Dolláros áron.
Megjegyzendő, hogy a GOG Windows XP és Vista kompatibilis verziót ígér a játékokból, és egyéb extrákat is letölthetővé tesz az átutalás után, ugyanakkor az Interplay heti hét napos ingyenes támogatással kecsegtet. További jó hír, hogy mindkét oldal DRM mentes megoldást kínál.



 2008. júl. 12.  
Fallout 3

A GameTrailers.com megjelentetett egy E3-as előzetes videót a renezvényen bemutatásra kerülő Fallout 3 mozgóanyagból. Nem túl hosszú darab, de hangulatos, és úgy tűnik, hogy teljes egészében a játékból van felvéve.



 2008. jún. 06.  
Fallout 3

A Bethesda ma kihirdette, hogy kiad egy úgynevezett Survival Editiont is a Fallout 3-ból. A csomag tartalma megegyezik a korábban bemutatott Collector's Editionével, amit kiegészítettek egy életnagyságú Pip-Boy 3000 digitális órával.
A Survival Edition csak az Amazon.com oldalon előrendelt Fallout 3-ak esetén
szerezhető be.



 2008. máj. 12.  
Fallout 3

A Bethesda bejelentette, hogy Fallout 3 zeneszerzője nem más, mint Inon Zur, akinek zenéi többek között az újabb Prince of Persia játékokból vagy a Crysisból lehetnek ismerősök.
A Fallout 3 hivatalos oldalán
három hangsávot meg is hallgathat minden érdeklődő.



 2008. máj. 03.  
Fallout Tactics letöltés

Elkészült a Fallout Tactics videófelirat megjelenítőjének harmadik béta változata. Az innen letölthető tömörített BikSub fájlt a Fallout Tactics mappába kell kicsomagolni a mappaszerkezet megtartásával, majd el kell indítani a BikSub.bat fájlt.
Ha minden sikeres, a játék következő indításakor minden fontos videó magyar felirattal fog megjelenni. Igen, a befejező videók is.


 2008. ápr. 23.  
Fallout Tactics

Elősegítendő a többjátékos Tacticsozást, felfrissítettem a korábban készített Hamachi leírást, illetve a Fallout Tactics letöltései közé feltettem egy Hamachi passportot is, melyet elindítva azonnal kapcsolódhattok az MHO Fallout Tactics hálózatára.



 2008. ápr. 20.  
Fallout 3

A Fallout 3 hivatalos oldalán közhírré tették, hogy mi kerül a végleges gyűjtői változat dobozába a játék mellé:

  • Egy fém Vault-Tec uzsonnás doboz
  • Egy 13 cm magas Vault Boy Bobblehead (nagy fejű) figura
  • Egy The Art of Fallout 3 című keményfedeles album
  • Egy The Making of Fallout 3 című werk DVD


 2008. márc. 18.  
Pocket Fallout

Korábban már híreztünk a Pocket PC-kre készülő, nem hivatalos Fallout játékról. Egy jó ideig úgy tűnt, hogy befuccsolt a projekt, mivel az Interneten nem nagyon lehetett informácót lelni róluk, de pár nappal ezelőtt beindították az új oldalukat. Szeretettel várják az érdeklődőket.



 2008. márc. 02.  
Fallout Tactics letöltés

Elkészült a Fallout Tactics videófelirat megjelenítőjének második béta változata. Az innen letölthető tömörített BikSub fájlt a Fallout Tactics mappába kell kicsomagolni a mappaszerkezet megtartásával, majd el kell indítani a BikSub.bat fájlt. Ha minden sikeres, a játékeleji videók illetve az átvezető filmek felirattal fognak megjelenni a játék következő indításakor.



 2008. feb. 07.  
FIFE

Újabb kísérleti verzió tölthető le FIFE nevű, Fallouton alapuló játékmotorból, melynek verziószáma a kissé misztikus 2008.0 lett. Ebben a változatban már lehet mászkálni a térképen, sőt a mellékelt szerkesztő segítségével saját térképeket is összedobhatunk.
A 2008.0 csomag letölthető innen.



 2008. jan. 03.  
S.M.Ú.É.K.

Sugárzástól mentes új évet kívánunk minden Fallout rajongónak!

Úgy látszik, hogy a hetedik évét is megérte a Fallout Trilógia Magyarítás oldala. Köszönjük a töretlen figyelmet!
Az idei év bíztató, hiszen a korábbi nagy üresség helyett egyre több információ érkezik a Fallout 3-ról. Annak ellenére, hogy nem a régi csapat készíti a játékot a régi stílusban, várjuk a játék megjelenését.