2005. aug. 3.  

INFERNO elküldte novellájának második, egyben befejező részét. Az írás eolvasható ezen az oldalon.



 2005. júl. 30.  

INFERNO küldte nekünk a legújabb novellát, melynek címe: Sivatagi remetéből megkeseredett szuperkatona. A novella egy hoszabb történe első része, tehát valószínűleg várható a folytatása. Itt elolvashatjátok.



 2005. jún. 6.  
Bourgeoisie

Megjelentek az első screenshotok a Bourgeoisie című készülő posztapokaliptikus játékról. A hírről az NMA értesítette a nagyérdeműt pár napja. A link az ottani hírre mutat, melyben négy konceptuális grafikát is megcsodálhatuk (az egyiken ezt a csodás, géppuskával felszerelt IFA teherautót is).



 2005. jún. 4.  

Hír átszerkesztve!
A szóban forgó novella jóhiszeműség alapján átolvasás nélkül került az oldalra. Sajnos olyan dolgok említődnek meg benne, melyek bár talán egy durva posztapokaliptikus világ részei lennének a valósgban, a játék és vele együtt ezen oldal szerkesztői elhatárolják magukat tőle. A novellát töröltem.
A továbbiakban nem kerülnek fel olvasatlan írások az oldalra, emellett kérnék mindenkit, hogy ha művével meg akar jelenni az oldalunkon, akkor ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne sértse senkinek a vallásról, szexulaitásról és hasonló kényes témákról kialakított nézeteit.



 2005. máj. 28.  

Sokaknak gondot okozott az új fórumhasználati rendszer, mely csak regisztrált tagoknak enged hozzászólni. A probléma nem más, mint hogy nehéz megtalálni a Regisztráció formulájához vezető linket. Ehhez nyújtanék most segítséget:
A fejlécben a megszokott fórumtopik neve helyett a fölöttük található FÓRUMOK feliratra kattintsatok, mely a fórumok főoldalára mutat! Itt a topikok fölötti sávban található a Regisztráció linkje. Az oldal elérhető bármelyik topikból is, ha ugyancsak a fenti sávban a Fórum linkre kattintotok.
Biztos, ami biztos ide balra is bemásoltam a fenti gombot. Ezt is lehet használni.



 2005. márc. 24.  

A FalloutRPG.hu becsukta kapuit, így kikerült a Partnerek közül. Búslakodni azonban nem kell, mert minden, ami ott volt, R-PEE vezényletével átköltözött a postnuclear.atw.hu oldalra. Az új oldal hamarosan megnyílik, amit bármikor elérhettek a Partnerek szekcióból itt jobbra fent.



 2005. márc. 12.  

BHK-4 (YOSSARIAN) segedelmével elkészült egy világtérkép a Fallout Tacticshoz, melyen fel van tűntetve az összes helyszín és speciális encounter. Kösz Yoss, az előléptetést megkaptad. ;) A térkép elérhető a Tactics információs oldalán.

Katt az oldal megnyitásához!
Ezen felül két újabb koncepciórajz tekinthető meg a Van Buren oldalunkon. Az egyiket, ami egy érdekes robotot ábrázol, CSODER-nek köszönhetjük, a másikat pedig már nagyon régóta használom háttérképnek, de csak most esett le, hogy az is ide tartozik. :) Ez egy roncstelepet vagy talán valamiféle posztapokaliptikus totemet ábrázol.


 2005. márc. 11.  

Létrehoztam egy oldalt BASSMAN jövőbeli Neverwinter Nights modjának. Tájékoztató jellegű információkkal van tele, hogy ne kelljen senkinek se visszalapoznia a fórumban, ha valamit meg akar tudni a modról, illetve, hogy ne kelljen folyton azoknak a kérdéseire válszolnunk, akik lusták visszaolvasni.
A linket megtaláljátok az EGYÉB menüpont alatt, vagy itt.



 2005. márc. 11.  
Katt az oldal megnyitásához!

Újabb Van Buren képek!

A korábban létrehozott Van Buren oldalra felkerült négy újabb kép, melyeket a No Mutants Allowed-nak küldött el egy ismeretlen. Katt a megszokott helyre!


Továbbá
R-PEE megkért, hogy tegyem fel az általa szerkesztett, posztnukleáris témákkal foglalkozó oldalnak, a Postnuclear.dox.hu-nak a linkjét a linkek közé. Teljesítve.


 2005. feb. 28.  

S
egítség!

Szükségem lenne egy hozzáértő segítségére. A Fallout Tactics filmjeire szeretném ráapplikálni a magyar fordítást felirat formájában. A filmek bik kiterjesztésben vannak, de ezt gyakorlatilag bármilyen formátumba át tudom konvertálni. A gond azzal van, hogy a mindenféle codecek között nem igazodok ki, és nem tudom, hogyan lehet ugyanolyan minőségűre visszakonvertálni a filmet, miután ráraktam a feliratot.

Aki tud segíteni, az legyen szíves írjon a csapat levelesládájába! Kösz!


 2005. feb. 17.  
Katt az oldal megnyitásához!

Még újabb Van Buren képek!

A két hírrel korábbi Van Buren oldalra felraktam három újabb képet, melyeket ismét a RPGVAULT.hu-nak köszönhetünk. Katt még mindig ide!



 2005. feb. 10.  
Katt az oldal megnyitásához!

Újabb Van Buren képek!

A tegnap készített oldalra felraktam az általam korábban gyűjtött képeket is, melyek feltételezhetően szintén a Van Buren tárgykörben készültek. Katt ugyanide!



 2005. feb. 9.  
Katt az oldal megnyitásához!

Fallout 3 - Van Buren képek!

Társoldalunk, az RPGVAULT.hu közölt pár képet a leállított Fallout 3-ról, mely Van Buren kódnév alatt futott. Ezeket a képeket összeszedtem nektek egy oldalra, ahonnan egy erőpáncélt bemutató videót is letölthettek. Katt ide!



 2004. dec. 29.  
Katt a letöltéshez!   v1.1 ( LETÖLTÉS ) 7,25 Mbyte

Közeleg az újév, és gondoltuk, meglepünk titeket egy kis ajándékkal. Kiadjuk a most már tényleg véglegesnek tűnő Fallout 2 magyarítást. Az új verziószám 1.1. Az új csomag leginkább hibajavításokat tartalmaz, de beletettünk egy feliratot az intró film alá (ahol eddig nem volt), illetve a betöltőképeket, melyeket KEVIN készített.
A hibákat STRATO gyűjtögette és javítgatta a legutolsó kiadás óta (2003. május). Sok hibajelentést katpunk, de a legnagyobb segítséget RANDAL nyújtotta, aki rengeteg szövegfájlt nézett át helyesírási hibákat keresve.
Remélhetőleg ebben az új verzióban már sikerült annyira lecsökkenteni a hibák számát, hogy csak akkor találtok benne, ha kifejezetten hibát kerestek. Jó szórakozást a sokadszori újrakezdéshez! ;)


 2004. dec. 17.  
Katt a GYIK megnyitásához!

Fallout 1 GY.I.K.

BHK-3 (YOSSARIAN) kibogarászta a Fallout 1 fórum leggyakrabban ismételt kérdéseit is, amit ismételten STRATO rendezett össze. Ha kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, akkor a fórumba irogatás előtt, olvassátok el ezt!



 2004. dec. 11.  
att a GYIK megnyitásához!

Fallout Tactics GY.I.K.

BHK-3 (YOSSARIAN) szedte össze a Fallout Tactics fórum leggyakrabban ismételt kérdéseit, amit BHK-10 (STRATO) rendezett össze. Ha valami probléma merül fel a játékkal vagy a magyarítással kapcsolatban, először kéretik ezt elolvasni!