Köszönet a
ZöldPók
Hálózat
nak a segítségért.
Frissítve:
Júl 4, 97


BOCS Homepage
A BOCS Alapítvány köszönt téged a Graz '97 találkozót az Internet korában így is továbbvivõ Virtuális Falu magyar nyelvû beszélgetõlistáján!

Bázel után az Európai JPIC Hálózat, a Kairos Európa és más kezdeményezések törekedtek összefogni azokat, akik a találkozó eredményeit a hétköznapokban továbbvitték. Graz után a Grazroots beszélgetõlista is ezt szolgálja.

Várjuk küldeményeiteket! A beérkezett anyagok azon a listán jelennek meg, amilyen nyelven kaptuk. Tehát az egyes listák kínálata nem lesz ugyanaz.

Érdemes ezért minden általad értett-használt nyelven bejelentkezni: írj a listadmin@zpok.apc.org címre, a subject-rovatban vagy az üzenet elsõ sorában feltüntetve: subscribe grazroots.*** (ahol *** lehet ENG (angol), HUN (magyar), GER (német), FRE (francia), RUS (orosz), ROM (román), UKR (ukrán), SCR (szerbhorváth), aszerint hogy milyen nyelvû listát kérsz).

A nyelvi listákat moderáljuk. De egy nyelvi megkötés és moderálás nélküli listára is lehet jelentkezni: írj a listadmin@zpok.apc.org címre, a subject-rovatban vagy az üzenet elsõ sorában feltüntetve: subscribe grazroots.chat

A kijelentkezés egy listáról a listadmin@zpok.apc.org címre küldött unsubscribe listanév (azaz grazroots.***) üzenettel történik.

Örömmel fogadjuk, ha a virtuális résztvevõk az általuk elérhetõ médiában ill. csoportokban, hálózatokban is megjelentetik a Grazroots listák anyagait. Kérjük, jelezzétek az ilyen felhasználást.

A Nagygyûlés anyagai hozzáférhetõk a BOCS Alapítvány Webhelyén is:
http://c3.hu/~bocs/graz97.htm

A következõ években (a majdani Harmadik Európai Ökumenikus Nagygyûlésig és tovább :-)) gyümölcsözõ együttmûködést kíván a BOCS Alapítvány, az Európai Ökumenikus Koalíció és a szerkesztõk részérõl

Simonyi Gyula
(bocs@c3.hu)