ÁSZOKFA
Állástalanok SZervezetei Országos Közösségének Fejlesztõ Alapítványa

Ászokolás:
Lassú erjedésben levô szeszesitalok (sör, bor stb.) kezelése, zamatfejlesztõ érlelése hideg, ill. hûvös pincében. A sörös- és boroshordókat a legalább 20 cm magas ÁSZOKFÁ-ra (a pince hosszában páronként fektetett gerendafára) helyezik, hogy a levegõ alulról is jól átjárhassa.

Alapítványunk, hasonlóan az ászokfához megpróbálja a hideg környezettõl független fejlõdést segíteni a munkanélküliek önszervezõdésén alapuló közös vállalkozások részére.

Tevékenységünkhöz megkezdtük egy szövetkezésfejlesztõ országos hálózat kiépítését (jelenleg az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával 5 megyében, 16 fõvel). Alapvetõen pályázati úton keressük a finanszírozási forrásokat, de azok nem teszik lehetõvé az infrastruktúra kiépítését. Gond továbbá a pályáztatók által megkövetelt önrész biztosítása is. Ezért kérünk mindenkit, aki szimpatizál törekvésünkkel, hogy pénzbeli, vagy infrastrukturális adományokkal, illetve a személyi jövedelemadóból felajánlható 1 %-al bennünket támogasson.
A számlánkat vezetõ bank neve: ERSTE Bank Rt. Budapesti Igazgatóság
címe: 1O55 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 74.

Számlaszám: 11613OO8-OO177OOO-13OOOOO7
Adószám: 18036455-1-43
1998.-ban már kétszer annyit ajánlottak fel támogatóink, mint az 1997.-ben az 1 %-os lehetõségbõl. A segítséget köszönjük, továbbiakat szeretettel várunk!

KERESSEN, HOGY KERESHESSEN: aszokfa@freestart.hu

VISSZA A CÍMLAPRA