ENGLISH|MAGYAR
 A MINDSWEEPER többfelhasználós hang- és videójáték. A Rotterdamban, Budapesten és Linzben tartózkodó három csapat nagy sávszélességu összeköttetésen keresztül veszik fel a küzdelemet, hogy megtalálják és megmentsék a zászlót, vagyis megszerezzék a virtuális videó- és hangtér feletti uralmat.
 Minden csapatban két játékos küzd, mellettük két terminál a közönség rendelkezésére áll, vagyis a csapat jákékosait a közönségbol bárki támogathatja egy avatar mozgatásával a játéktérben.
  Minden helyszín video és disc jockey segédlettel hang- és videojelet küld, amely mindaddig látható és hallható az összes helyszínen, amíg a zászló semleges területen található. Amint bármelyik csapat eléri a zászlót és hazai területre viszi, az o jelük uralja mindhárom helyszín videó és hang show-ját. A csapatok sikerét tehát az jelzi, hogy az ottani party történései láthatóak és hallhatóak.
 Az interaktív környezet az UNREAL nevû lövöldözõs játékon alapszik, amely lehetõvé teszi, hogy a játékosok chat programon keresztül együtt cselekedjenek és kommunikáljanak.
 
A játék a következo részekbol áll:
3 szoba (minden helyszín számára egy)
1 „senki földje"
Van egy „valami" (amelyet zászlónak hívunk, még ha NEM is zászló igazán) valahol a „senki földjén". A különbözo helyszínen tartózkodó játékosok egy csapatot képeznek, azaz három csapat játszik összesen.
A játék célja:
1) Megtalálni a zászlót (BÁRHOL lehet)
2) Megszerezni a zászlót
3) A saját szobánkba hozni a zászlót
4) Ott is tartani.
Amíg a zászló a senki földjén helyezkedik el, mind a három helyszín hallható és látható (hang és videókép). Amint a zászló valamelyik helyszín szobájába kerül, az arról a helyszínrol közvetített hang hallatszik mindhárom helyen, s a „zászlótartó" helyszín videóadása látható minden helyszínen. Tehát a játék igazi célja: HARCOLJ A SÁVSZÉLESSÉGÉRT!
VIDEÓ >  KÉPEK >